Onze locatie in Westerhaar ligt midden in een woonwijk. Rondom het voormalige schoolgebouw ligt een prachtige speelweide waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ravotten in de zandbak, op de trampoline of op diverse speeltoestellen. Op onze vestiging in Westerhaar bieden we (flexibele) dagopvang, peutergroep (VVE), voorschoolse opvang en buiten schoolse opvang.

Voor de reguliere peutergroep hanteren we vaste tijden van 8.30 tot en met 11.30 uur of van 8.30 uur tot en met 12.30 uur.

Voor kinderen met een VVE-indicatie hanteren we op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vaste tijden van 8.30 tot 12.30 uur. Voor de dagopvang en de voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang bieden we zowel vaste als flexibele opvang.

Inschrijven

Wil je gebruik maken van onze opvang in Westerhaar? Schrijf je dan hier vrijblijvend in! Wanneer je je kindje bij ons hebt ingeschreven,
nemen wij binnen een week contact met je op. We plannen een kennismakingsafspraak in inclusief rondleiding. Samen kijken we dan naar de gewenste startdatum, opvangdagen en naar de beschikbaarheid op onze locatie. 
 

Bereken je maandelijkste kosten!

Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijg je makkelijk en snel inzichtelijk wat je
(netto) kosten zijn voor kinderopvang.