In het sfeervolle dorp Hellendoorn vind je onze 2 nieuwste locaties;

  • Raadhuisstraat 15, Daltonschool Reggewinde
  • Schuilenburgerweg 4

De locatie aan de Raadhuisstraat is gevestigd in een knusse en karakteristieke basisschool, Daltonschool Reggewinde. Samen met de school zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan. Op deze locatie bieden wij; Peutergroep (2-4 jaar) en flexibele VSO/BSO (4-13 jaar). Wij maken gebruik van een lokaal in de school en hebben een gymzaal en een ruim schoolplein tot onze beschikking. Deze ruimtes bieden veel spelmogelijkheden. Er zijn diverse speeltoestellen, een zandbak en er is voldoende ruimte om lekker te kunnen spelen, rennen, gymmen en voetballen.  

Voor de peutergroep hanteren we vaste tijden. Op maandag en dinsdag van 08:30 tot en met 13:30 uur en op donderdag en vrijdag van 08:30 tot en met 11:30 uur.
Wij bieden flexibele voor en naschoolse opvang aan.

Onze nieuwste aanwinst in Hellendoorn is onze locatie aan de Schuilenburgerweg 4. Deze voormalige kleuterschool is omgetoverd tot kinderopvang en doet knus en gezellig aan. Met een leuk buitenspeelplein rondom het pand is er genoeg ruimte om lekker te spelen en ontdekken, ook voor de allerkleinste. Op deze locatie bieden wij flexibele dagopvang (0-4 jaar), VSO/BSO (4-13 jaar) en vakantieopvang aan.

Samen met Daltonschool Reggewinde organiseren wij jaarlijks leuke activiteiten. Denk hierbij aan creatieve- en beweeglessen, viering van feestdagen en seizoenen, dorpsactiviteiten, open dagen en nog veel meer.

Kom je ook leren, spelen & groeien?

Inschrijven

Inschrijving en contact loopt vooralsnog via vestiging Wingerd.

Hellendoorn

Heb je vragen of wens je extra informatie?

Schroom niet en bel of mail naar één van onze locaties!