Aan de rand van het centrum bevindt zich onze kleine en knusse locatie aan de Beatrixlaan 21 in Vroomshoop. Op deze locatie bieden we dagopvang, peutergroep (VVE), voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang aan. Op de locatie is een speelplaats met zandbak, trampoline en speeltoestellen aanwezig. De kinderen van de BSO maken vaak uitstapjes naar de school en gymzaal om lekker te ravotten.

Peutergroep
Bij de peutergroep hanteren we vaste tijden. Deze zijn van 8.30 uur tot en met 11.30 uur. Voor kinderen met een VVE-indicatie is op maandag en dinsdag verlenging mogelijk tot 13.30 uur.

VSO/BSO
Wij bieden voor de voorschoolse opvang en de buitenschoolse opvang zowel vaste als flexibele opvang aan.

Inschrijven

Wil je gebruik maken van onze opvang aan de Beatrixlaan? Schrijf je dan hier vrijblijvend in! Wanneer je je kind bij ons hebt ingeschreven,
nemen wij binnen een week contact met je op. We plannen een kennismakingsafspraak in inclusief rondleiding. Samen kijken we dan naar de gewenste startdatum, opvangdagen en naar de beschikbaarheid op onze locatie. 

Bereken je maandelijkste kosten!

Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijg je makkelijk en snel inzichtelijk wat je
(netto) kosten zijn voor kinderopvang.