Dagopvang

Dagopvang

Dagopvang in een liefdevolle omgeving met veel persoonlijke aandacht. Het is een geruststellende gedachte dat dit bij Kinderopvang De Giraffe kan. Wij bieden dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan van 6.30 tot 18.30 uur. De baby’s en peuters krijgen fruit, brood, drinken, tussendoortjes, luiers, een eigen bedje en uitdagend speelgoed.

De Giraffe beschikt over 3 verticale groepen (0-4 jaar). Persoonlijke aandacht van onze pedagogische medewerkers zorgt ervoor dat uw zoon of dochter zich thuis voelt en nog gewoon kind kan zijn. Hij of zij kan zich volop ontwikkelen, spelen en knutselen met leeftijdsgenootjes.

Wij bieden dagopvang aan met veel warmte, zorg en veiligheid, met daarbij ook een doordachte pedagogische aanpak volgens de VVE methode Uk en Puk. Kinderen ontwikkelen zich op een speelse manier met pop Puk. Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Hij maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen, zoals ziek zijn. Hij biedt troost en is een vriendje waarbij baby’s, dreumesen en peuters zich veilig voelen.

De verzorging van uw kind is in de beste handen bij onze geschoolde en ervaren pedagogische medewerkers. U kunt met een gerust hart naar uw werk.

Direct inschrijven kan hier.